Disclaimer Tweede Wereldoorlog en Amsterdam Amsterdamse muziek Googl+ Tumblr 4 Mokums in Englsih Pin my photo's Mokums op Twitter Videos Amsterdam Mail Jopie Loos Deurmat


Onderaan DEZE pagina staat een disclaimer!

Op iedere pagina staat onderaan een overzicht met rubrieken en directe doorverwijzingen.
Voor een compleet overzicht van alle pagina's staat hieronder de sitemap.Disclaimer

MokumsNL is een verzameling van zaken zie zich afspelen in Amsterdam. Met name zijn wij op zoek naar alledaagse dingen die toch uniek zijn, soms zo uniek dat niemand erbij stil staat dat ook dit Amsterdam is.

Wij steken al jaren veel tijd in de site en het resultaat wordt ook gewaardeerd. De NOS, CNN en diverse bladen en blogs hebben wij van input voorzien. Soms krijgen wij daar geld voor, soms exposure, maar vaak ook is het een uitruil van informatie of links. Als wij iets van een ander gebruiken is dat met toestemming maar verreweg het meeste op onze site is door ons zelf gemaakt.
Zeker, alles is een product van wat je al eens gezien of gehoord hebt, dat zal bij ons ook zo zijn maar er is een verschil. Wij schrijven op een bepaalde manier die grote groepen aanspreekt, kort en bondig met foto's ter illustratie. Zonder de hulp van onze vrienden en lezers is MokumsNL niks maar wij trekken er wel altijd zelf op uit om een verhaal rond te maken.

De foto's zijn dan ook altijd eigen werk, in het begin gebruikten wij wel eens foto's waarvan wij dachten dat die rechtenvrij waren maar door de jaren heen bleek dat dat toch niet altijd het geval is. Wij hebben inmiddels leergeld betaald (letterlijk.) Maar wat voor ons geldt werkt andersom natuurlijk net zo. Alles wat op MokumsNL staat is ons eigendom, ook al is de input van anderen noodzakelijk geweest voor een bepaald onderwerp.

Vraag het ons als je iets wilt gebruiken, van geval tot geval bekijken wij of we dat willen. In de meeste gevallen zullen wij geen toestemming geven als er geen enkele tegenprestatie tegenover staat.
Hetzelfde geldt als ons gevraagd wordt ergens aandacht aan te besteden. Als wij een restaurant of evenement bespreken zijn we er zelf geweest en hebben we netjes betaald, wij worden nooit betaald voor een goede recensie. Dat houdt MokumsNL transparant en eerlijk.

Op De Dokwerker en Het Verraad van Anne Frank hebben wij ook veel unieke informatie staan, als iemand iets 'leent' of herschrijft kan ik daar weinig tegen doen en dat zou ik zelfs ook niet willen want zo werken wij zelf ook. Maar wij geven er wel altijd een draai aan die aanspreekt, de manier van werken is dus ons eigen ding en daarbij hoort dat het exclusief moet blijven.
Omdat ook wij brood moeten kopen is op alles een uitzondering te maken maar echt, alleen na overleg.

Bel of mail ons als je informatie wilt: 06 - 2555 1644
MAIL JOPIE EN CARRIE


Mocht je zelf van mening zijn dat er op deze site iets staat dat van jou is dan is dat zonder opzet gebeurd en zullen wij dat in overleg aanpassen.